Follow Me

       

I'm Mizu and a beauty blogger from Malaysia since 2010. I'm very passionate in beauty and addicted to Korea Cosmetics. I love making friends all over the world besides enjoying mangas and animes.

Welcome to my blog

Monday, May 2, 2011

Today is my birthday!

Setelah lame x berblogging,hari ni rase mcm nak spam jer blog ni..hehe..and for information,tanggal 2 Mei ni merupakan birthday saya!!!hehe..but this year,parents x belikan kek...wuuuaaa..tp dorg belanje makan McDonalds!hahaah..actually I request nak makan pizza tapi tu dah selalu sgt...so semua nak makan McD so McD lah hadiah hari jadi....huhu...Tgh tgg hadiah ni..xde sape-sape nak bagi hadiah ker??dahlah boypren xde ni...huhu..lagilah xde sape nak bagi hadiah...sekarang pulak tgh cuti sem..kwn2 pun xleh nak celebrate,,,x beshnyerrrrr,..napela my birthday mesti jatuh pada hari yg seberape best...tadi pegy McD,mmg x payah ckp lah kesesakan die...Labour Day la katakan..so nak order tu punyelah lame...Actually tadi ingatkan nak tangkap gambar sbb dah siap mekap2 dgn stuff baru tp terlupa pulak nak bawak camera..alahai..mmg terus lahap je la Big Mac tu...
so nak hambek je la gamba Big Mac ni...hahaha...


Love Mia xoxo

3 comments:

Post a Comment

Leave a comment and I'll get back as soon as possible :D